Το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024, σαρανταπέντε (45) εθελοντές στελέχη της HELLENiQ ENERGY και πολυμελές κλιμάκιο εθελοντών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη διαμόρφωση χώρου Πολλαπλών Κοινωνικών Δράσεων στο ιστορικό κτήριο του Ε.Ε.Σ. στην Ομόνοια (3ης Σεπτεμβρίου, 21), τον οποίο θα αξιοποιήσει το Πολυδύναμο Κέντρο Αθηνών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. Στις εργασίες παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός και η Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης της HELLENiQ ENERGY, κα Γεωργία Λασανιάνου.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά την HELLENiQ ENERGY για την τεράστια κινητοποίησή της για την υλοποίηση του εν λόγω εγχειρήματος αλλά και τη διαρκή υποστήριξή της στον Ε.Ε.Σ., αναγνωρίζοντας και επικροτώντας τον τεράστιο αγώνα που δίνουν καθημερινά οι εθελοντές και τα στελέχη του Ε.Ε.Σ. για να ενισχύσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Υπενθυμίζεται ότι, ο νέος χώρος, θα χρησιμοποιηθεί από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας για εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, ενισχυτική διδασκαλία, μαθήματα κοινωνικού φροντιστηρίου και απόκτησης δεξιοτήτων για ευάλωτες γυναίκες και τα παιδιά τους, όπως και άλλες ευπαθείς ομάδες.