• Συνελήφθη στις 29 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κέρκυρας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση στην περιοχή «Κίσσερας», της Τ.Κ. Άνω Γαρούνα  του δήμου Κέρκυρας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
  • Συνελήφθη στις 29 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ζακύνθου, ημεδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση στην περιοχή «Κάναλος-Νερατζούλες», της Τ.Κ. Αργασίου, του δήμου Ζακύνθου. Στην ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
  • Συνελήφθη στις 29 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, ημεδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών σε οικοπεδικό χώρο, στη περιοχή Αρόη Πατρών, του δήμου Πατρέων στην Αχαΐα. Στην ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες 30 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ Μαρκοπούλου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη θέση Καραμπαμπάς Μαρκοπούλου, Δήμου Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, στην Αττική. 
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 30 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ Μαρκοπούλου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στην Αρτέμιδα, Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, στην Αττική. 
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 30 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καπνίσματος κυψελών μελισσών, στη Τ.Κ. Μαρούλα στο Ρέθυμνο. 
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 30 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη περιοχή Σαμάτικα του δήμου Πατρέων στην Αχαΐα. 
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 30 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη θέση «Βουλωμένο» της Τ.Κ. Αιγίου, του Δήμου Αιγιαλείας στην Αχαΐα.  
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 30 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών σε οικοπεδικό χώρο, σε παράδρομο του Περιφερειακού Βόλου, του Δήμου Βόλου στη Μαγνησία. 
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 29 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη Τ.Κ. Νέου Ερυνέου, του δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας. 
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 29 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Αγιάς, σε ημεδαπός, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη θέση «Δήμητρα» του δήμου Αγιάς Λάρισας. 
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 26 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλονιάς, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη περιοχή «Θρόγανο Σάμης» στην Κεφαλονιά.