Δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα πρώτα λόγια που είπε στις Αρχές ο 50χρονος πρώην σύζυγος και δολοφόνος της 40χρονης γυναίκας που ξεψύχησε μετά από 10 μαχαιριές τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Μενίδι.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω». Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο 50χρονος δράστης βρέθηκε μεθυσμένος σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίσμα στην περιοχή της Φυλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος δράστης αφού αφαίρεσε τη ζωή από την εν διαστάσει σύζυγό του, πήγε σε ένα ξενοδοχείο για να μείνει το βράδυ και στη συνέχεια ξεκίνησε να περιπλανιέται.

Άνδρες της Αστυνομίας τον εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας και στη συνέχεια ακολούθησαν τη διαδρομή με αποτέλεσμα να τον βρουν κρυμμένο στο εγκαταλελειμμένο κτίσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως για τη σύλληψή του είχε δοθεί σήμα σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και στα σύνορα για να μη φύγει εκτός χώρας.

Ο 50χρονος μάλιστα εντοπίστηκε με τα ματωμένα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της δολοφονίας. Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της σύλληψής του ισχυρίστηκε ότι είχε πιει μόνο δύο μπύρες αν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαινόταν αρκετά μεθυσμένος.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του.