Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε ο γνωστός δικηγόρος, μετά την απολογία του για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά της συζύγου του, ο οποίος συνελήφθη μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού από γιατρό ιδιωτικής κλινικής στην οποία πήγε το ζευγάρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά από τη διαδικασία των εξηγήσεων του κατηγορούμενου που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, έκριναν ότι στον δικηγόρο πρέπει να επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης προσέγγισης της συζύγου του.

Ο προβεβλημένος σε μέσα ενημέρωσης ποινικολόγος φέρεται απολογούμενος να αποδέχθηκε την κατηγορία που τον βαρύνει και να ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις σε βάρος της συζύγου του, επίσης δικηγόρου, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

Το ζευγάρι φέρεται να ισχυρίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων της κλινικής πως τα πολύ σοβαρά τραύματα της γυναίκας οφείλονταν σε πτώση της από τη σκάλα του σπιτιού. Η κλινική εικόνα, ωστόσο, της δικηγόρου δεν παρέπεμπε σε πτώση αλλά σε βίαια χτυπήματα που είχε δεχθεί από ανθρώπινο χέρι.