Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει για τα διοικητικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες:

  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.609,37€, στις 16 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ρόδου, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Μήδεια, του Δήμου Ρόδου, στη νήσο Ρόδο.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.933,59€, χθες 17 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αγρινίου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση περιττωμάτων ζώων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Τ.Κ. Πλατάνου Καλυβίων, του Δήμου Αγρινίου, στην Αιτωλοακαρνανία.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875€, χθες 17 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αγρινίου, σε εταιρία διαχείρισης απορριμμάτων, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε απορρίμματα εντός Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Στράτου, του Δήμου Αγρινίου, στην Αιτωλοακαρνανία.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.312,50€, χθες 17 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκόπουλου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε χρήση ειδών πυροτεχνουργίας εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή «Μικρή Χαμολιά», του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στην Αττική.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.687,5€, χθες 17 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μεγάρων, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε χρήση συσκευής έψησης εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Αγία Τριάδα, του Δήμου Μεγαρέων, στην Αττική.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875€, χθες 17 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ελευθερούπολης, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Νικησιανής, του Δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875€, χθες 17 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Ζαγκλιβερίου, του Δήμου Λαγκάδα, στην Θεσσαλονίκη.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 7.875€, χθες 17 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων, σε ημεδαπό, για εναπόθεση εύφλεκτων ουσιών και υλικών σε οικοπεδικό χώρο πλησίον δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Καλοχωρίου, του Δήμου Χαλκιδέων, στην Εύβοια.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.609€, χθες 17 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων, σε ημεδαπό, για εναπόθεση εύφλεκτων ουσιών και υλικών σε οικοπεδικό χώρο πλησίον δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Δ.Κ. Σχηματαρίου, του Δήμου Τανάγρας, στην Βοιωτία.