Σε μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας, μια 32χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε τον 70χρονο πατέρα της για συστηματική κακοποίηση που ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία. Οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές, καθώς η γυναίκα υποστηρίζει ότι οι βιασμοί και οι απόπειρες βιασμού συνεχίστηκαν μέχρι και πρόσφατα.

Ειδικότερα η 32χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία τον 70χρονο πατέρα της για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο πατέρας της την βίασε για πρώτη φορά το 1998, όταν ήταν μόλις πέντε ετών. Η γυναίκα ανέφερε ότι οι βιασμοί επαναλήφθηκαν τον Αύγουστο του 2023 και τον Νοέμβριο του 2024, ενώ σημείωσε ότι ο πατέρας της αποπειράθηκε να τη βιάσει και τον Μάρτιο του 2024, προκαλώντας της σωματικές βλάβες τον Ιούνιο του 2024.

Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία εναντίον του 70χρονου, κατηγορώντας τον για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ενδοοικογενειακή βία. Ο ηλικιωμένος άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ζει στο ίδιο σπίτι με την κόρη του.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικές αρχές διερευνούν την υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ αναμένεται να ληφθούν περαιτέρω καταθέσεις από τον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο της γυναίκας.

tromaktiko.gr

φωτογραφία αρχείου