31χρονη υπαρχιφύλακας, που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου, «πιάστηκε» από κάμερα του τμήματος να κλέβει μέσα από την τσάντα  63χρονης γυναίκας από τη Συρία, η οποία είχε συλληφθεί καθώς ήταν παράνομα στη χώρα μας.

Στη συνέχεια, η 63χρονη που έπρεπε να  παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα διαπίστωσε ότι της έλειπε μια χρυσή αλυσίδα και  ενημέρωσε άμεσα τους αστυνομικούς.

Μετά από καταθέσεις,  και εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού, η υπαρχιφύλακας, εντοπίστηκε όντως να έχει βάλει το χέρι της στην τσάντα της κρατούμενης.

Ειδοποιήθηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων το οποίο μετέβη στις σχολές της Αστυνομίας στην Αθήνα όπου βρήκε την 31χρονη να παρακολουθεί ένα σεμινάριο εκπαίδευσης για την ενδοοικογενειακή βία.

Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν την τσάντα της βρήκαν και την αλυσίδα της κρατούμενης. Στη συνέχεια  οδήγησαν την υπαρχυφύλακα στο πλοίο της γραμμής η οποία έφθασε στο νησί της Μυκόνου για να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Σύρου.

Η υπαρχιφύλακας, σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, εμφανίζεται να οδηγεί υπερπολυτελή – σπορ αμάξια, να ποζάρει σε ακίνητα με πισίνες, αλλά και να ταξιδεύει σε μέρη που είναι συνώνυμα της πολυτέλειας, όπως το Dubai.