Την Τρίτη  18-06-2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση  του Δ.Σ. του Π.ΣΥΜΕΛΣ με τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Λ.Σ. κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα, τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Καραγεωργόπουλο (συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης) και την ταμία κα. Ελένη Κοντάκου στο γραφείο της Ε.Α.Α.Λ.Σ. εντός του κτιρίου ΥΝΑΝΠ.

Ο Πρόεδρος και τα παρευρισκόμενα μέλη του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ. μας καλωσόρισαν εγκάρδια και η συνάντηση έγινε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και σύγκλισης απόψεων σε ιδέες και προτάσεις πολιτιστικού περιεχομένου.

Ο διάλογος ξεκίνησε με την ανάδειξη της σπουδαιότητας του πολιτισμού ως παράγοντα ανάπτυξης της ανθρωπότητας. Εκφάνσεις του όπως η πολιτιστική δράση και η πνευματική καλλιέργεια διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων και αφήνουν το αποτύπωμά τους στο πέρασμα των χρόνων.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν οι στόχοι και οι δράσεις του Π.ΣΥΜΕΛΣ.  Τόσο ο Πρόεδρος, όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ.,  έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη βούλησή μας για τη δημιουργία πολιτιστικού στίγματος επ’ ωφελεία όλων των συναδέλφων. Είμαστε βέβαιοι ότι θα σταθούν αρωγοί στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου μας και οραματιζόμαστε αμφότεροι μελλοντικές συνεργασίες προς όφελος του εν ενεργεία και εν αποστρατεία  προσωπικού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από πλευράς Δ.Σ. Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ., παρευρεύθηκαν η Πρόεδρος κα Βερροπούλου Αιμιλία, η Αντιπρόεδρος κα Κάκα Νικολέττα, ο Αντιπρόεδρος κ.Γκιουρτζίδης Δημήτριος, η Αν. Γ.Γ. (ε.α.) κα Κονδύλη Αργυρώ και η ταμίας του συλλόγου κα Τοκανίδου Μαριλένα.

Ευχαριστούμε θερμά την Ε.Α.Α.Λ.Σ. & προσδοκούμε σε άμεση μελλοντική συνεργασία.

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .