Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας , που διοργάνωσε η Συνομοσπονδία Παμμακεδονικών Ενώσεων, που απαρτίζεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και Παμμακεδονικές Ενώσεις Αμερικής, Αυστραλίας, Καναδά, Γερμανίας και Ν. Αφρικής ως αντίδραση στη διεθνή διάσκεψη που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Τσίπρα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ζάεφ με αφορμή τα 6 χρόνια από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Την ΕΑΑΣ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του ΔΣ της Υπτγος ε.α. Δεβούρος Ιωάννης, τον οποίο συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος ΔΣ Αντγος ε.α. Γουμαλάτσος Μιχαήλ, το μέλος του ΔΣ Σχης ε.α. Φαραντάτος Αναστάσιος και ο Αντγος ε.α. Πόκας Χαράλαμπος, Δντης Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΑΣ.

Παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ κκ Ρούντας Γεώργιος, Αποστολάκης Γεώργιος, Βρεττός Νικόλαος και Οικονομόπουλος Αναστάσιος. Το ΕΛΙΣΜΕ, με τον Πρόεδρό του Αντγο ε.α. Μπαλτζώη Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο, Αντιναύαρχο ε.α. Μαρτζούκο Βασίλειο, από το κίνημα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, ο Γιώργος Αϋφαντής και πλήθος κόσμου και συναδέλφων.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

"ΕΑΑΣ"

"ΕΑΑΣ"

"ΕΑΑΣ"

ΕΑΑΣ"