Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου ότι ένας 81χρονος άνδρας, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του Λουτρακίου. Ο 81χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τις μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καλύμνου ότι ένας 45χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Δανίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία ¨ΜΑΣΟΥΡΙ¨ της Καλύμνου. Στον 45χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα ότι ένας 64χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Σερβίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Νέοι Πόροι της Πιερίας. Στον 64χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου της Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

φωτογραφία αρχείου