Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων που διενεργούνται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν σε συλλήψεις για κλοπές.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

  • Μεσημβρινές ώρες χθες (14-07-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο 34χρονοι αλλοδαποί (άνδρας-γυναίκα), διότι από κοινού με έτερη συνεργό τους, αφαίρεσαν από κατάστημα εμπορικού κέντρου στην περιοχή της Πυλαίας, διάφορα αρώματα. Στο χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του άντρα, όπου στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρώματα, ενδύματα, καλλυντικά και αθλητικά είδη, συνολικής αξίας (12.000) ευρώ, τα οποία όπως προέκυψε αφαίρεσαν σε προγενέστερο χρόνο από καταστήματα εντός του εμπορικού κέντρου.

Επίσης, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.205 ευρώ, καθώς επίσης και το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων και διαφυγής.

  • Από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, 47χρονος αλλοδαπός, καθώς μεσημβρινές ώρες χθες (14-07-2024), αφαίρεσε από χωράφι ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού στην περιοχή της Θέρμης, 160 τεμάχια καλαμπόκια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.