Η Ένωση Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΚΥ)  ως πρωτοβάθμια ένωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικού (Π.Ο.Λ.) αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση για την συμμετοχή της στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνεται από την Υγειονομική Υπηρεσία του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με σκοπό την συγκέντρωση αίματος που θα διατεθεί για την κάλυψη αναγκών του Ν.Ν.Α.

Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στις 6 Νοεμβρίου στο κτίριο του ΥΝΑΝΠ.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον Αρχίατρο της Υ.Υ. Υποναύαρχο ΛΣ (ΥΙ) Κωνσταντέλλο Γεώργιο για την υλοποίηση της πρότασης μας που βρίσκει όλα τα συνδικαλιστικά όργανα ενωμένα για μια ανιδιοτελή προσφορά αγάπης.

Οφείλουμε επιπρόσθετα να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή αιμοδοσίας του Ν.Ν.Α. Πλοίαρχο ΠΝ (ΥΙ) Ιωάννη Σοφούλη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας & τη σημαντική του συμβολή στο εγχείρημα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία για πρώτη φορά  θα λάβει χώρα στο κτίριο του Υ.Ν.Α.Ν.Π με την αρωγή του προσωπικού του Ν.Ν.Α., σώζοντας ζωές συνανθρώπων μας που η υγεία τους έχει τεθεί σε κίνδυνο.

Η ΕΛΣΚΥ και η Π.Ο.Λ. θα συνδράμει με κάθε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση της δράσης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία αυτή και να δώσουν ζωή & ελπίδα σε όσους την έχουν ανάγκη!

Για περαιτέρω διευκρινίσεις οι συνάδελφοι μπορούν  να καλούν τον Υπεύθυνο Αιμοδοσίας της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας κ. Δήμο Δημήτριο στο τηλ : 6983846208

Το Δ.Σ. της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας

Σημ : Για όσους συναδέλφους δεν καταφέρουν να πάρουν μέρος στην αιμοδοσία Αγάπης μπορούν ανά πάσα στιγμή να δώσουν αίμα στην Τράπεζας Αίματος της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας  (Δες ΕΔΩ πληροφορίες) 

Ένωση Λιμενικού Σώματος  Κεντρικής Υπηρεσίας (Ε.Λ.Σ.Κ.Υ.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) 

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.