Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, συμμετείχε ως ομιλητής στο επετειακό Συμπόσιο το οποίο διοργανώθηκε από την American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA) επ’ ευκαιρία της εκατονταετηρίδας της, στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, μεταξύ των άλλων, βραβεύθηκαν οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και στα πρόσωπα τους το σύνολο των Στελεχών, των Οπλιτών Θητείας, των Εφέδρων και των Εθνοφυλάκων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα, την αποτρεπτική τους ικανότητα και αποτελεσματικότητα, υπεράσπισης των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και της διαφύλαξης της ακεραιότητας της χώρας μας στη ξηρά, στον αέρα και στη θάλασσα.

Αντίστοιχη βράβευση πραγματοποιήθηκε και στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, για τις Κυπριακές Ένοπλες Δυνάμεις.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας κ. Γιάννης Χρυσουλάκης ως εκπρόσωπος του Υπουργού Εξωτερικών, ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Ασημίνα Γκάγκα, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. George Tsunis, ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA κ. Jimmy Kokotas, και άλλοι.

Προηγούμενο άρθροΤροπολογία για την πιλοτική λειτουργία του προγράμματος «Κομβίον Πανικού» για θύματα ενδοοικογενειακής βίας
Επόμενο άρθροΗ προτομή του Μ. Μυρογιάννη στην Μυτιλήνη, σημείο αναφοράς των εκδηλώσεων για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου