Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει, από τις 10-5-2023 έως την 15-5-2023, σε περιοχή της Ηλείας, τρεις κλοπές σε εκπαιδευτικό ίδρυμα, κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει δέκα φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και (45) τεμάχια αρτοσκευασμάτων, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε χθες το βράδυ, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Ήλιδας και Δυτικής Αχαΐας σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας να κινείται πεζός και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε  στο σπίτι του συλληφθέντα και οικίες τρίτων που αγόρασαν κλεμμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν επτά κλεμμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους οποίους απέδωσαν στο Διευθυντή του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

φωτογραφία αρχείου