Ευχές προς τα παιδιά των στελεχών του στρατού ξηράς και του πολιτικού προσωπικού του ΓΕΣ, που σε λίγες ημέρες ρίχνονται στη ”μάχη” των Πανελλήνιων εξετάσεων, απέστειλε στις 29-05-2023 ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Στην επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε στο προσωπικό του ΣΞ, ο Αντιστράτηγος Χουδελούδης, αναφέρει :

Εκ μέρους σύσσωμου του ελληνικού στρατού θέλω να απευθύνω από καρδιάς ένα ειλικρινές μήνυμα για καλή επιτυχία σε όλα τα τέκνα του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού μας, τα οποία βρίσκονται στο τέλος της σχολικής διαδρομής που οδηγεί στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Οι εξετάσεις αυτές είναι από τις πρώτες μάχες που καλούνται να δώσουν στο κατώφλι της ενηλικίωσής τους, έχοντας ως συμπαραστάτες τους γονείς τους, τους οποίους θα ήθελα να συγχαρώ θερμά.

Η ευχή μου για καλή επιτυχία δεν εκτείνεται μόνο στις τρίωρες εξετάσεις των μαθημάτων που θα κληθούν να δώσουν, αλλά και στη συνέχεια, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής. Ας μην ξεχνάμε ότι οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και επίτευξη των στόχων οι οποίοι με
μεθοδικότητα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Να αντιμετωπίζουν το μέλλον με ανυπομονησία και κουράγιο.
Με το τέλος της σχολικής τους ζωής ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο το οποίο έχει να τους προσφέρει ανεκτίμητες εμπειρίες και μαθήματα ζωής.

Εύχομαι η καθεμία και ο καθένας τους να κάνει μία δυναμική αρχή, στο νέο αυτό ξεκίνημα. Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά τους να αποτελέσει την απαρχή για δημιουργία και επιτυχία σε κάθε πτυχή της ζωής τους.
Η σκέψη όλων μας θα είναι δίπλα τους και είμαι βέβαιος για το άριστο αποτέλεσμα, όπως και αν το ορίζει ο καθένας!
Καλή επιτυχία από τα βάθη της καρδιάς μου.

Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης

Αρχηγός