Με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες και ελέγχους στο σύνολο του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική είναι η δραστηριότητα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με τις εξειδικευμένες ομάδες δικυκλιστών «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ., αλλά και τα έμπειρα πληρώματα περιπολικώνοι οποίοι το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη πέντε (5) ατόμων, αποτρέποντας κλοπή από χώρους οικοδομής στη Μενεμένη και αποδίδοντας κλοπιμαία από περίπτωση κλοπής στην περιοχή του Ευόσμου.

Αναλυτικότερα, απογευματινές ώρες χθες (23-06-2023), αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δύο νεαρά άτομα, τη στιγμή που διαρρήγνυαν κλειδαριά πολυκατοικίας στη Μενεμένη, αποτρέποντας την είσοδό τους σ’ αυτή, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-06-2023), πλήρωμα περιπολικού εντόπισε και συνέλαβε δύο άτομα, τα οποία, αφού έσπασαν, νωρίτερα, τζαμαρία καταστήματος στην περιοχή του Ευόσμου, αφαίρεσαν από το εσωτερικό χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα. Σημειώνεται ότι, μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Τέλος, τα ξημερώματα σήμερα (24-06-2023), πλήρωμα περιπολικού κατά τη διάρκεια αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής του κέντρου πόλης, συνέλαβε ημεδαπό άντρα για κλοπή κινητού τηλεφώνου από πελάτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου