Με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες και ελέγχους στο σύνολο του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πληρώματα περιπολικώνπροχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ατόμων, αποτρέποντας κλοπή δικύκλου στην περιοχή κέντρου πόλης και αποδίδοντας κλεμμένη μοτοσικλέτα στο νόμιμο κάτοχό της.

Αναλυτικότερα, πρωινές ώρες χθες (07-07-2023), αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω 35χρονο άντρα, καθώς κινούταν με κλεμμένο δίκυκλο. Από την έρευνα προέκυψε ότι, το όχημα είχε αφαιρεθεί την προηγούμενη μέρα από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, ενώ αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης της, στον οποίο και αποδόθηκε άμεσα.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, πλήρωμα περιπολικού, κατά τη διάρκεια εποχούμενης περιπολίας στην περιοχή κέντρου πόλης, εντόπισε και συνέλαβε επ’ αυτοφώρω δύο  νεαρούς ημεδαπούς, τη στιγμή που προσπαθούσαν να αφαιρέσουν δίκυκλο.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου