Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες την Παρασκευή 21-7-2023, από την θαλάσσια περιοχή όρμου Βουλιαγμένης Αττικής, 79χρονη γυναίκα.

Η 79χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Αρτέμιδας Αττικής, 74χρονος άνδρας.

Ο  άνδρας, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες της Παρασκευής 21-7-2023, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Τολού Αργολίδας, 73χρονος άνδρας.

Στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες και ιδιώτες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας/Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.

φωτογραφία αρχείου