Επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Κορινθίας, Αντιπύραρχος κ. Δημήτριος Λερής συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, τον Επιπυραγό κ. Μιχαήλ Φιλάνδρο, τον Ανθυποπυραγό κ. Γεώργιο Στέφα και τους Πυρονόμους κ. Χρήστο Καραθανάση και κ. Ευάγγελο Κουγιά στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Σεβασμιώτατος, ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος και οι κύριοι Αξιωματικοί αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα, αλλά και για την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ειδική αναφορά και ενημέρωση έγινε φυσικά και για την προστασία των δασικών εκτάσεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο, που διανύουμε, κατά την οποία οι πιθανότητες πυρκαγιάς αυξάνονται σημαντικά.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους Αξιωματικούς για την ευγενική επίσκεψή τους και ευχήθηκε όπως ο Κύριος τους φωτίζει, τους καθοδηγεί και τους προστατεύει ώστε να επιτελούν τα υψηλά καθήκοντά τους με χρηστότητα και ζήλο προς εξυπηρέτηση του ευγενούς Λαού της Κορινθίας και σωτηρία των πολύτιμων, για την υγεία μας, δασών!

orthodoxianewsagency.gr