Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σταγείρων – Ακάνθου, σε γυναίκα, για πρόκληση πυρκαγιάς σε υπαίθριο χώρο, στη θέση Λιβάδι Μπροστόμιτσας του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σταγείρων – Ακάνθου, σε άνδρα, για πρόκληση πυρκαγιάς σε υπαίθριο χώρο, στη θέση Λιβάδι Μπροστόμιτσας του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καρπενησίου, σε άνδρα, για πρόκληση πυρκαγιάς σε ξερά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας Καρπενησίου Ευρυτανίας.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηρακλείου Κρήτης, σε άνδρα, για πρόκληση πυρκαγιάς σε ξερά χόρτα και απορρίμματα, στην Τ.Κ. Σύμης του δήμου Βιάννου  Ηρακλείου Κρήτης.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καρδίτσας, σε άνδρα, για πρόκληση πυρκαγιάς εντός οικοπεδικού χώρου, επί της Ε.Ο. Καρδίτσας – Λάρισας στον δήμο της Καρδίτσας.

φωτογραφία αρχείου