Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες χθες από την θαλάσσια περιοχή Βραχνέϊκων Αχαΐας, 72χρονος ημεδαπός.

Ο 72χρονος, ανασύρθηκε από τον ναυαγοσώστη της παραλίας και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας.

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, για περιστατικό πνιγμού 77χρονης αλλοδαπής, στην θαλάσσια περιοχή Φιλιατρού ν. Ιθάκης, στην οποία είχε μεταβεί με ιδιωτικό σκάφος.

Στη περιοχή έσπευσε Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε την ανωτέρω καθώς και τον ιατρό του Κέντρου Υγείας Ιθάκης, ο οποίος είχε μεταβεί για παροχή πρώτων βοηθειών και τους παρέλαβε με σκοπό να τους μεταφέρει σε λιμένα Βαθέως ν. Ιθάκης. Μετά τον ασφαλή κατάπλου του σκάφους, η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Προανάκριση διενεργείται από Λιμεναρχείο Ιθάκης, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας.