Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες χθες, 68χρονη γυναίκα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΑΣΤΕΡΙΑ» Δήμου Χαλκιδέων, βόρειου Ευβοϊκού κόλπου.

Η 68χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες από τη θαλάσσια περιοχή «ΦΥΓΙΑΣ» Μαρμαρίου, 75χρονη γυναίκα.

Η γυναίκα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες χθες  από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑΝΤΟΣ» Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής, 76χρονος άνδρας.

Ο 76χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες χθες από τη θαλάσσια περιοχή Λινοπεραμάτων Ηρακλείου Κρήτης, 85χρονος άνδρας.

Ο 85χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ¨ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμάτων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

φωτογραφία αρχείου