Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα (28/08/2023) και την Τρίτη (29/08/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Τσιμισκή του Δήμου Θεσ/νικης, κατά τις ώρες 21:00΄ έως 06:00΄, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης. Ειδικότερα:

Την Δευτέρα (28/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αμύνης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Π. Μελά.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο  αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

– Η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Εθνικής Αμύνης και Π. Μελά θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Την Τρίτη (29/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αμύνης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Π. Μελά.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο  δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

– Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Εθνικής Αμύνης και Π. Μελά θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.