Συνελήφθη, στις 27-08-2023  στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε σε οδικό δίκτυο στην περιοχή Θέρμα στη Λέσβο, να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως διακριβώθηκε από τον περαιτέρω έλεγχο, ο προαναφερόμενος είχε αφαιρέσει το δίκυκλο, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας από δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Κατά την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ότι, ο δράστης μπήκε, το ίδιο μεσημέρι, σε παρεκκλήσι Ιερού Ναού στη Μυτιλήνη και αφού διέρρηξε το παγκάρι, προκαλώντας φθορές, αφαίρεσε χρήματα από το εσωτερικό του.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα νάιλον συσκευασία που περιείχε κέρματα αξίας  273 ευρώ περίπου.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο και το παραπάνω χρηματικό ποσό, κατασχέθηκαν, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

φωτογραφία αρχείου