Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) συνεχίζει και φέτος τις δράσεις ανάπτυξης του αθλητισμού, διασφαλίζοντας για τρίτη συνεχή χρονιά τα δωρεάν μαθήματα Φυσικής Αγωγής και Αυτοάμυνας για όλους, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Tρισκελής».

Ο κύκλος των δωρεάν μαθημάτων απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας και ξεκινά την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή από 16:30 έως 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Γουρνών.

Αναλυτικότερα, τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

Αυτοπροστασία:

Ψυχοσωματική προετοιμασία αντιμετώπισης μιας επίθεσης που συμβαίνει ήδη.

Αυτοάμυνα:

Αποφυγή – αντιμετώπιση συμπλοκής.

Χωροκιναίσθηση:

Αισθάνομαι – νιώθω – εκτελώ την κίνησή μου στον χώρο.

Φυσική Κατάσταση:

Ανάπτυξη της ικανότητας της σωματικής – πνευματικής – συναισθηματικής υγείας.

Εκγύμναση:

Γυμνάζομαι συστηματικά, διατηρώ καλή φυσική κατάσταση και ευεξία.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τον εκπαιδευτή – προπονητή του Συλλόγου, Γιώργο Πυνηρτζή, καθηγητή Φυσικής Αγωγής (Msc) με ειδίκευση στο Τaekwondo-do (ITF), κάτοχο 5 dan, διακεκριμένο σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Τaekwondo-do (ITF), διεθνή εκπαιδευτή και προπονητή στο νέο Ολυμπιακό άθλημα Μουάι Τάι, κάτοχο 11 Khan. Βοηθός εκπαιδευτή είναι ο Αχιλλέας Γουρνάρης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος 3 dan και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής στο Τaekwondo-do (ITF), καθώς και κάτοχος 6 Κhan στο Μουάι Τάι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στο τηλέφωνο 2810-332138 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 – 14:00) και ηλεκτρονικά στο: koinofelis@hersonisos.gr.

Προηγούμενο άρθρο6 άτομα, οι 5 ανήλικοι, έριχναν πέτρες σε 45χρονο στο σταθμό ΗΣΑΠ της Ν. Ιωνίας
Επόμενο άρθροΛευκάδα: 3 άτομα έκλεψαν από ιχθυοκαλλιέργεια ψάρια 220 κιλών