Η Ε.Α.Α.Σ. διοργάνωσε, δια του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Μεσσηνίας, Ημερίδα την 27η Σεπτεμβρίου 2023, για την συμπλήρωση εκατό ετών από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης, με θέμα “Ελληνοτουρκικές σχέσεις- Εκατό χρόνια από την Συνθήκη της Λωζάνης”

Όμιλητές ήταν ο Άγγελος Συρίγος καθηγητής Διεθνούς Δικαίου του Παντείου πανεπιστημίου, πρώην υφυπουργός Παιδείας και ο Αντιστράτηγος ε.α. Τζούμης Λάμπρος στρατιωτικός αναλυτής.

Την Ε.Α.Α.Σ. εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Α.Α.Σ. Αντισυνταγματάρχης ε.α. Χρηστίδης Χρήστος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι: Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο βουλευτής της Ν.Δ. Μίλτος Χρυσομάλλης, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κυρία Καλογεροπούλου Άννα, ο Υπδκτης της 120 ΠΕΑ, ο Δκτης του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Καλαμάτας, ο Δκτης και Υπδκτης της 77 Μονάδος Επιστρατεύσεως, ο Δκτης Πυροσβεστικης, ο Δντης Λιμενικού Καλαμάτας, ο Δντης παραρτήματος Πολεμικού Μουσείου Καλαμάτας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, πρόεδροι των Ενώσεων αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, ο πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών και ο πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

eaas.gr

Προηγούμενο άρθροΑναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων κατά μήκος της οριογραμμής Ελληνοτουρκικής Μεθορίου στην Π.Ε. Έβρου
Επόμενο άρθροΠάνω από 1,5 τόνος κοκαΐνης έχει κατασχεθεί την τελευταία τριετία στη Θεσσαλονίκη