Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου

Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε την οργάνωση της ετήσιας τριήμερης προσκυνηματικής επίσκεψης στο Μνημείο Ιππικού στο Μέτσοβο-Ιωάννινα από 4 έως 6 Νοεμβρίου 2023. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12.00 και θα περιλαμβάνει : Tέλεση επιμνημόσυνης δέησης, ομιλίες και κατάθεση στεφάνων, για απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωϊκώς πεσόντες του Όπλου Ιππικού κατά το έπος του 1940.

Το ακριβές πρόγραμμα της τελετής και της επισκέψεως θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες εγκαίρως.

Για τη μετάβαση και επιστροφή των συμμετασχόντων θα διατεθεί κατάλληλο λεωφορείο με μέριμνα της ΔΙΤ/ΓΕΣ, το οποίο θα αναχωρήσει από τη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου το πρωϊ του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 08.00. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 στο γραφείο του Συνδέσμου(τηλ. 210-5226351, ή 6937465839 Γ. Γραμματέας), ή σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην εκδρομή μπορεί να συμμετέχουν και φιλικά πρόσωπα των μελών μας.

Η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙ στο Μέτσοβο. Το κόστος του ξενοδοχείου είναι 55 Ε το δίκλινο και 48 το μονόκλινο με πρωϊνό. Δεν συμπεριλαμβάνονται το φαγητό, καφέδες, κλπ. Η επιβάρυνση κατ’ άτομο για τη χρήση του λεωφορείου είναι 15 Ε, έτσι ώστε ο Σύνδεσμος να αντιμετωπίσει τα λοιπά έξοδα της εκδήλωσης.

Το δρομολόγιο μετάβασης, που θα ακολουθήσει το λεωφορείο είναι : Λέσχη Παπάγου-Αττική οδός-Ολυμπία οδός-Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου-Ιονία οδός-Ιωάννινα-Μέτσοβο. Δρομολόγιο επιστροφής το αντίστροφο. Οι στάσεις για καφέ, φαγητό κλπ καθώς και ο χρόνος παραμονής σε κάθε χώρο επίσκεψης θα καθορίζονται ανάλογα με τη διευκόλυνση των μελών και την πορεία του χρόνου.

Για όσους επιθυμούν να επιβιβαστούν στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Ρηγίλλης να το δηλώσουν και να βρίσκονται εκεί την 07.40 Ω.

Παρακαλούμε η συμμετοχή να δηλωθεί έγκαιρα για να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δηλώσεων για το Λεωφορείο.

 saith.gr