Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Ήλιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, δυο άνδρες (ημεδαπός – αλλοδαπός), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προχθές το πρωί, αφαίρεσαν από αυτοκίνητο ημεδαπής γυναίκας, ένα πορτοφόλι, που περιείχε τραπεζικές κάρτες και έγγραφα  και χθες το μεσημέρι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, στο σπίτι τους, όπου συνελήφθησαν.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προέκυψε ότι οι δυο κατηγορούμενοι  από την 10/9/2023 έως 23/9/2023  σε περιοχή της Ήλιδας, διέπραξαν ακόμη οκτώ κλοπές (δυο απόπειρες και έξι τετελεσμένες), σε σπίτια, οχήματα, κατάστημα και κοινωφελή επιχείρηση, αφαιρώντας ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, πλήθος εργαλείων και είδη ιματισμού.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης των κλοπών.

φωτογραφία αρχείου