Η  Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος  και ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης συνδιοργανώνουν  διήμερο επιστημονικό συνέδριο, με τίτλο:« Ειδικά ζητήματα ποινικού δικαίου  και νομολογιακή αντιμετώπιση τους» .

Στο συνέδριο αυτό , που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο στην  αίθουσα “Plaza” του ξενοδοχείου GALAXY ( οδός Λεωφ. Δημοκρατίας 75) , στις 20 Οκτωβρίου  2023 και  ώρα 17.00 – 21.00 και στις 21 Οκτωβρίου  2023 και ώρα 9.30 – 14.00 ,  θα αναπτυχθούν  ενδελεχώς επιλεγμένες θεματικές ενότητες του ποινικού και δικονομικού δικαίου που απασχόλησαν τη νομολογία και παρουσίασαν ενδιαφέρουσες ερμηνευτικές προσεγγίσεις , με τη σύμπραξη και ενεργό συμμετοχή διακεκριμένων καθηγητών , δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί και θα παραστούν, απευθύνοντας χαιρετισμό ο Υπουργός Δικαιοσύνης, η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, η Διευθύνουσα το Εφετείο και την Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση (live streaming) στο youtube, μέσω του επίσημου καναλιού  της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Ο   Πρόεδρος  τηςΈνωσης Εισαγγελέων  Ελλάδος Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου
Ευάγγελος      ΜπακέλαςΕισαγγελέας Εφετών Νικόλαος       Λογοθέτης

Προηγούμενο άρθροΠαρουσία ΥΦΕΘΑ στην κατάθεση στεφάνου από τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Κορέας προς τιμήν των Βετεράνων του Πολέμου της Κορέας
Επόμενο άρθροΈξι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Χαμάς έχουν σκοτωθεί στη Γάζα μέχρι στιγμής, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός