Συνελήφθη χθες (23.10.2023) το βράδυ στο Ηράκλειο  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα Αθηνών και του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και συνελήφθη ο ημεδαπός κατά το χρόνο που  παρέλαβε από κατάστημα ταχυμεταφορών στο Ηράκλειο δέμα το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης 580 γραμμαρίων. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

φωτογραφίες Γ.Α.Δ.Π. Κρήτης