Έπειτα από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη κλοπών οχημάτων σε περιοχές της Εύβοιας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν 2  μέλη της οργάνωσης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση αποτελούμενη από τουλάχιστον δυο  άτομα με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα από την ενδελεχή έρευνα προέκυψε ότι το διάστημα από 21-07-2022 έως και 29-11-2022, οι ανωτέρω εμπλέκονται σε εννέα  περιπτώσεις κλοπών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων συγκεκριμένης μάρκας σε διάφορες περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων και της ευρύτερης περιοχής του Αλιβερίου Εύβοιας.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί η εμπλοκή των εν λόγω ατόμων και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις, καθώς και η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας συνεργών τους.

φωτογραφία αρχείου

Προηγούμενο άρθροΘέσεις Ε.ΑΣ.Υ.Α. για τις εξαγγελίες σχετικά με τα γήπεδα & τις κάμερες στη στολή
Επόμενο άρθροΟι σημαίες του ΟΗΕ στην Ασία κυματίζουν μεσίστιες σε ένδειξη πένθους για τους νεκρούς εργαζομένους του στη Λωρίδα της Γάζας