Επίσκεψη πραγματοποίησαν στο κέντρο εκπαίδευσης του Αυλώνα εκ μέρους της Ε.Α.Π.Σ. ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τσίγκας με τον Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Ξηρόκωστα. Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα στελέχη που έχουν αναλάβει το πρώτο στάδιο εκπαίδευσης των νέων συναδέλφων.

Διαπιστώθηκε τόσο το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού όσο και η άριστη συνεργασία των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος με τα στελέχη του ΚΕΤΘ, γεγονός που αποτελεί εχέγγυο ότι τα αυριανά στελέχη ξεκίνησαν την καριέρα τους με τις καλύτερες βάσεις.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τόσο τους έχοντες την μέριμνα της εκπαίδευσης όσο και τις ηγεσίες των δύο Υπουργείων (Εθνικής Άμυνας,Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας). Καθώς αποδεικνύεται ότι η διαλειτουργικότητα και η συνεργασία δεν είναι απλά ένα σχέδιο που μένει στα χαρτιά αλλά ευχάριστη πραγματικότητα που μας γεμίζει αισιοδοξία. Καλή σταδιοδρομία στους νέους συναδέλφους! Αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη αλλοδαπός διωκόμενος με  Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης
Επόμενο άρθρο6 άτομα, ανάμεσά τους και 2 ανήλικοι, διακινούσαν ναρκωτικά -Χρησιμοποιούσαν εγκαταλειμμένο κτίριο στη Γλυφάδα