Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας, η τελετή των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου του πεσόντος Αεροπόρου Σμηναγού (Ι) Μιχαήλ Παπαμιχαήλ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει το αεροσκάφος του, T-6G της 363 Εκπαιδευτικής Μοίρας Ελικοφόρων, μετά από αναγκαστική προσθαλάσσωση στον Ευβοϊκό κόλπο, νοτιοανατολικά του χωριού Γιάλτρα, την 1η Νοεμβρίου 1965.

Τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου πραγματοποίησαν ο Βουλευτής Ν. Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Ερμιόνης, κ. Ιωσήφ Γανώσης και μέλη της οικογένειας του πεσόντος.

Στην τελετή επίσης παραβρέθηκαν, ο Διοικητής της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης, Σμήναρχος (Ι) Γρηγόριος Διόλαντζης, ο Επίτιμος Διοικητής της Σχολής Ικάρων (ΣΙ) και εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συλλόγου Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Αντώνιος Βασιλείου, ο επίσης Επίτιμος Διοικητής της ΣΙ και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων «ΙΚΑΡΟΣ» και της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Γεώργιος Φασιλής, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, συγγενείς του πεσόντος και πλήθος κόσμου.