Ο Υποπλοίαρχος Λ.Σ. ΙΝΤΡΑ Ανδρέας-Ελευθέριος αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου της τεχνικής επιτροπής του αθλήματος του Μοντέρνου Πεντάθλου του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού (Conseil International du Sport Militaire – CISM). Η θέση στην οποία εξελέγη έχει τετραετή θητεία (2024-2028) και αποτελεί εθνική εκπροσώπηση στο διεθνή φορέα, καθώς εκπροσωπεί το σύνολο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

To CISM είναι ο φορέας που σε παγκόσμιο επίπεδο εποπτεύει, οργανώνει και είναι αρμόδιο για τον στρατιωτικό αθλητισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στα χρόνια αυτά εκπροσωπείται η χώρα μας από στέλεχος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ σε αυτό το ανώτατο αθλητικό στρατιωτικό επίπεδο κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή για το Σώμα.

Ο Υποπλοίαρχος Λ.Σ. ΙΝΤΡΑ υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος επί σειρά ετών στο μοντέρνο πένταθλο, με αρκετές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα και κύπελλα ως μέλος της αντίστοιχης εθνικής ομάδας. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ και προπονητής Μοντέρνου Πεντάθλου.