Ενημερώνουμε τα στελέχη ότι με ενέργειες της  Ένωσης μας (Ένωση Λιμενικών Νοτιοανατολικού Αιγαίου) και κατόπιν ολοκλήρωσης των τυπικών διαδικασιών υπογραφής σύμβασης με το ταμείο μας, με την έναρξη του νέου έτους 2024 το μικροβιολογικό κέντρο «DIAGNOSIS MEDICAL LABORATORY» της κας Καραγιάννης Αγάθη,  το οποίο εδρεύει στο Καρτεράδο ν. Θήρας θα παρέχει στους συνάδελφους και τα μέλη των οικογενειών τους  τα οποία είναι ασφαλισμένα στο Λ.Σ- ΕΛ-ΑΚΤ, ιατρικές εξετάσεις και με ηλεκτρονικό παραπεμπτικό.

Επιπρόσθετα ο ελεγκτής Ιατρός του Νοσοκομείου Θήρας, και προς διευκόλυνση, μας ενημέρωσε για τα κάτωθι :

  • Οι εξετάσεις οι οποίες  χρήζουν θεώρησης από τον ελεγκτή είναι μόνον για αξονική τομογραφία και μαγνητική τομογραφία με την επίδειξη του ατομικού βιβλιαρίου.
  • Αν το στέλεχος ή μέλος της οικογένειας του επιθυμεί να πραγματοποιήσει τις εξετάσεις του σε εξωτερική δομή – μικροβιολογικό κ.λ.π (εκτός νοσοκομείου) και το παραπεμπτικό – εντολή την έχει γράψει ιατρός του νοσοκομείου θα  πρέπει σε κάθε σελίδα των εξετάσεων αυτών να υπάρχει στρογγυλή σφραγίδα του νοσοκομείου έτσι ώστε να είναι αποδεκτή από την δομή.

Ευχαριστούμε θερμά το DIAGNOSIS MEDICAL LABORATORY για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας .