Πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων, ειδών ρουχισμού, βιβλίων και παιχνιδιών από το ένστολο και πολιτικό προσωπικό για ιδρύματα της πόλης

Διοργανώθηκε θεατρική παράσταση στο Θέατρο Ολύμπιον για τα παιδιά του προσωπικού του Σώματος

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια των κοινωνικών της δράσεων και στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων με στόχο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων και την ψυχαγωγία των παιδιών.

Συγκεκριμένα, το ένστολο και πολιτικό προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο με ενθουσιασμό στο κάλεσμα για εθελοντική προσφορά ειδών, συγκέντρωσε μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχων, βιβλίων και παιχνιδιών.

Σε μια συμβολική κίνηση την Τετάρτη 20-12-2023, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Χρήστος Μπουλούμπασης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Τζήμας, συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία αστυνομικού προσωπικού παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ευόσμου για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως (ενοριακά συσσίτια, κοινωνικό παντοπωλείο, γηροκομείο, ξενώνες κ.α.), όπου αντάλλαξαν ευχές με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα.

Το Σάββατο 16-12-2023, στο Θέατρο Ολύμπιον, παρουσιάστηκε με επιτυχία, για τα παιδιά του προσωπικού όλων των Υπηρεσιών εντός νομού Θεσσαλονίκης, η θεατρική παράσταση με τίτλο «Το όνειρο του Τόνυ», μία ιστορία για την φιλία, την διαφορετικότητα και την συμπερίληψη. Στην εκδήλωση παρέστη ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Χρήστος Μπουλούμπασης, ο οποίος απηύθυνε ευχές στα παιδιά και τους γονείς που τα συνόδευαν, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά.

Τέλος, την Πέμπτη 21-12-2023, ο Διευθυντής Ασφαλείας, Υποστράτηγος Γεώργιος Παπαδόπουλος, ως εκπρόσωπος του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγου Σπυρίδωνα Σκλάβου και ο Γ’ Βοηθός Α/Δ Κωνσταντίνος Σπανούδης ως εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγου Χρήστου Μπουλούμπαση,  συνοδευόμενοι από τον Αστυνομικό Διευθυντή (Υ.Γ.) Αριστομένη Αγγέλου του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης και από αντιπροσωπεία του προσωπικού της Γ.Α.Δ.Θ. επισκέφτηκαν αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 424 Γ.Σ.Ν. Θεσσαλονίκης και άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης, όπου μετέφεραν τις θερμές ευχές της Ηγεσίας και προσέφεραν συμβολικά δώρα στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς στους οποίους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, αντιπροσωπεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, όπου πρόσφερε δώρα στους μικρούς μαθητές, ενώ η μπάντα του Τμήματος Μουσικής Αστυνομίας παιάνισε τα κάλαντα.