Το Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας, βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι.

Λειτουργεί:

Κάθε Σάββατο και Κυριακή υποδέχεται επισκέπτες στους χώρους του τις ώρες από 09:30 έως 16:30 (εκτός των επίσημων αργιών ή κατόπιν απόφασης της Διοίκησης της ΠΑ).

Εργάσιμες ημέρες (Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί – Ομάδες –Οργανώσεις – Σύλλογοι και Πολιτιστικοί Φορείς), μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ή μέσω email και κατόπιν έγκρισης.

Για την είσοδο στην Α.Β. Δεκέλειας απαιτείται: Για τους έχοντες την Ελληνική Ιθαγένεια, η επίδειξη του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας σε φυσική μορφή. Για τους μη-έχοντες την Ελληνική Ιθαγένεια:

Για τους διαμένοντες στην Ελλάδα η επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου και της άδειας παραμονής στην Ελλάδα ή επικυρωμένου φωτοαντίγραφου από τις αρμόδιες αρχές.

Για τους διερχόμενους πολίτες άλλων χωρών:

Συμφωνίας Schengen, η επίδειξη της ατομικής τους ταυτότητας (Identification Card) της χώρας τους ή του διαβατηρίου τους.

Εκτός Συμφωνίας Schengen, η επίδειξη του διαβατηρίου τους σφραγισμένου για την είσοδο στην Ελλάδα από επίσημη Ελληνική Αρχή.

Η είσοδος στο Μουσείο ΠΑ είναι δωρεάν. Οι χώροι του Μουσείου ΠΑ είναι εύκολα προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). Εάν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη βοήθεια προτείνεται η προ-συνεννόηση με το προσωπικό του Μουσείου.