Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) ανακοινώνει την προκήρυξη τριών (3) θέσεων μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) του Τμήματος Ναυτικών Επιστημών, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3448/τ. Γ΄/29-12-2023, ως ακολούθως:

Τομέας Ηλεκτροτεχνίας και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Μία (1) θέση μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Γλώσσες Προγραμματισμού και Τεχνητή Νοημοσύνη».
Τομέας Ναυπηγικής και Ναυτικής Μηχανολογίας
Μία (1) θέση μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Θερμοδυναμική, Μετάδοση Θερμότητας και Φαινόμενα Μεταφοράς σε Ναυτικούς Κινητήρες και Εγκαταστάσεις».
Τομέα Εφαρμοσμένης Μηχανικής και Ναυτικών Υλικών
Μία (1) θέση μέλους ΔΕΠ, στη βαθμίδα του Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Τεχνολογία Καυσίμων και Λιπαντικών με έμφαση στις Επιπτώσεις της Ποιότητας των Καυσίμων στα Υλικά των Κινητήρων και το Περιβάλλον».
ΑΔΑ: ΨΡΕΔ6-ΜΙΗ

ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ : 12/3/2024
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], την αίτηση υποψηφιότητάς τους καθώς και όλα τα απαραίτητα για την κρίση δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στην παραπάνω προκήρυξη.
Η προκήρυξη έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΣΝΔ (www.hna.gr) και στην ιστοσελίδα του ΓΕΝ (www.hellenicnavy.gr).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Υποστήριξης Διδακτικού Προσωπικού – Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης και Αξιολόγησης της Κοσμητείας της ΣΝΔ (τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4581622 – 210 4581309).

Ο Κοσμήτορας ΣΝΔ
Καθηγητής Γεώργιος

Ο Διοικητής ΣΝΔ

Γαλάνης Υποναύαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ