Το 33° Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο, του  πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, στο Αμφιθέατρο «Υποπτεράρχου  (ΥΝ) Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη» του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), με θέμα «Αντιμετωπίζοντας τις Σύγχρονες Προκλήσεις».

Το Συνέδριο εστιάζει στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων του υγειονομικού χώρου.  Η πολύπλευρη θεματολογία καλύπτει κλινικά και μη θέματα, με προσανατολισμό στις καινοτόμες  διαγνωστικές και  θεραπευτικές προσεγγίσεις που εφαρμόζονται στο 251ΓΝΑ. Παρουσιάζονται οι εξελίξεις στα αντικείμενα της Ρομποτικής Χειρουργικής, Ενδοσκοπικών τεχνικών, Λοιμώξεων, Στρατιωτικής και Αεροπορικής Ιατρικής, Βιοηθικής και Δεοντολογίας, Ανακουφιστικής Φροντίδας αλλά και Ψυχικής Υγείας στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το 251ΓΝΑ η παρουσία του Ακαδημαϊκού Γενικού Γραμματέα και Επόπτη του Κέντρου Ερεύνης Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών,  κ. Χρήστου Σ. Ζερεφού, ως τιμώμενο πρόσωπο του Συνεδρίου, ο οποίος θα εκφωνήσει την εναρκτήριο ομιλία του Συνεδρίου, με θέμα την «Κλιματική Κρίση».