Η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, οδήγησε στην εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών από επιχειρήσεις, οχήματα και χώρους λαϊκών αγορών, που τελέστηκαν από 11-01-2023 έως 17-03-2023, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παύλου Μελά.

Για τα ανωτέρω αδικήματα σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες σε βάρος πέντε  ατόμων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας:

  • 42χρονος ημεδαπός εισήλθε εντός καταστήματος εστίασης και αφαίρεσε τσάντα γυναίκας, που περιείχε χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, σε διαφορετική περίπτωση, ο ίδιος εισήλθε σε αποθήκη χονδρικής πώλησης προϊόντων και αφαίρεσε προϊόντα αξίας 210 ευρώ.
  • 41χρονος αλλοδαπός, σε χώρο λαϊκής αγοράς, αφαίρεσε τσάντα γυναίκας που περιείχε πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.
  • 25χρονη ημεδαπή με τουλάχιστον ένα συνεργό, σε χώρο στάθμευσης, έθραυσαν υαλοπίνακα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και αφαίρεσαν δύο  βαλίτσες, τσαντάκι χειρός που περιείχε δύο  κινητά τηλέφωνα, θήκη υπολογιστή και διάφορα ρούχα συνολικής αξίας 7.650 ευρώ.
  • 74χρονος ημεδαπός αφαίρεσε από χώρο έργων κατασκευαστικής εταιρείας δύο  κομπρεσέρ, και ηλεκτρικό τροχό αξίας 4.000 ευρώ και
  • 22χρονος ημεδαπός, από κοινού με έτερο συνεργό του, έθραυσαν τους υαλοπίνακες από δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους έγγραφα, αντικείμενα και χρηματικά ποσά.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

φωτογραφία αρχείου