Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και μετά από επιχείρηση του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος συνελήφθη πρωινές στις 1-2-2024  στο Πέραμα, 32χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7  ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία και κατ’ επάγγελμα.

Ειδικότερα, ο 32χρονος εντοπίστηκε σε σπίτι στην περιοχή του Περάματος την οποία χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης ενώ στην κατοχή του βρέθηκε όχημα το οποίο είχε κλαπεί την 27-1-2024 από το Νομό Πιερίας.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς από κοινού με 3 συνεργούς του το 2020, συγκρότησαν εγκληματική ομάδα η οποία διέπραξε  24  διαρρήξεις σπιτιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής με μεγάλο οικονομικό όφελος.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Περάματος για κλοπή, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου