Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΣ (Ι) Δ. ΚΑΜΠΕΡΟΣ» η τελετή αποφοίτησης της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Σχολείου Οικονομικής Επιθεώρησης του ΓΕΕΘΑ, παρουσία του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιναυάρχου κ. Χρήστου Σασιάκου ΠΝ.

Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ απένειμε τα πτυχία στους 6 αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς Οικονομικούς Επιθεωρητές, και αφού τους συνεχάρη, εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί το Σώμα Οικονομικών Επιθεωρητών (ΣΟΕ) στον έλεγχο και τη διασφάλιση της χρηστής διαχείρισης των οικονομικών πόρων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Διευθυντής ΓΕΕΘΑ/ΔΟΥ Υπτγος Σπυρίδων Τζιτζίκος, ο Διευθυντής ΓΕΕΘΑ/Β4 Υπτγος Δημήτριος Οικονομίδης, ο Διευθυντής του ΓΕΕΘΑ/ΔΟΕ Υπτγος Αριστοτέλης Πριόβολος, ο Διευθυντής ΓΕΕΘΑ/Β6 Υπτγος Δημήτριος Βλαχογιάννης, ο Γενικός Διευθυντής Δημοσιονομικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών Δρ. κ. Γεώργιος Γεωργίου, ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο ΥΠΕΘΑ κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, καθώς και αντιπροσωπεία Αξιωματικών του Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών.