Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για το έτος 2024.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συναδέλφους, που για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης και με τη συνδρομή τους συγκεντρώθηκαν δεκάδες φιάλες αίματος για την κάλυψη αναγκών των συνανθρώπων μας.

Επισημαίνουμε ότι, στην αιμοδοσία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Σωματείου  Α.Μ.Κ.Ε ¨ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς¨, οι οποίοι πραγματοποίησαν δειγματοληψία σε συναδέλφους, οι οποίοι επιθυμούσαν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας εκπρόσωπος του Συλλόγου  ΛΑΜΨΗ – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος, ενημέρωνε τους συναδέλφους μας για το σκοπό της ίδρυσης του συλλόγου καθώς και το σπουδαίο έργο τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, το Σωματείο Α.Μ.Κ.Ε ¨ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς¨, τον εκπρόσωπο του Συλλόγου ΛΑΜΨΗ   καθώς και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για την άριστη οργάνωση και την άψογη συνεργασία.

Η επόμενη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνος για την Τράπεζα Αίματος της Ε.Α.Υ.Θ. είναι ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Τριανταφυλλίδης Τριαντάφυλλος, στον οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για οποιαδήποτε σχετικό ζήτημα.

Θεσσαλονίκη, 13 Μαρτίου 2024

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος