Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κηφισιά καθώς ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ένα ακόμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του και μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους, σε πολυκατοικία της Κηφισιάς  .

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 02:45 σήμερα Δευτέρα για φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Κοκκινάκη.

Αμέσως δόθηκε εντολή και δύναμη που αποτελείτο από 13 πυροσβέστες και 4 οχήματα, μαζί με ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, έσπευσε στο σημείο και ρίχτηκε στη μάχη της κατάσβεσης, ενώ η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Κοκκινάκη από το ύψος της Λεωφόρου Τατοΐου.

Κατά την επιχείρηση κατάσβεσης εντοπίστηκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα δυο άτομα, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχαν χάσει τις αισθήσεις τους.

Πρόκειται για άντρα 86 ετών και γυναίκα 66 ετών, τους οποίους απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες και τους παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και στο Σισμανόγλειο, αντίστοιχα.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του ενώ η γυναίκα παραμένει νοσηλευόμενη χωρίς να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την κατάστασή της.

Ερευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

in.gr

φωτογραφία αρχείου