Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετείχε ενεργά στην αθλητική διοργάνωση RUN GREECE Ηράκλειο 2024, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2024.

Κατόπιν εγκρίσεως της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΕΣ, συνολικά 62 Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες και Εθελόντριες του Τομέα Υγείας από το Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου και το Περιφερειακό Τμήμα Μοιρών, βρέθηκαν σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρέχοντας πρώτες βοήθειες σε δρομείς και θεατές, ενώ παράλληλα συνέβαλαν επικουρικά στο έργο της Τροχαίας Ηρακλείου για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Για την άψογη διοργάνωση και την πολύτιμη συμβολή τους, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έλαβε τα συγχαρητήρια από την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Σακοράφα, τον Πρόεδρο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης κ. Αντωνακάκη, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου καθώς και από πλήθος κόσμου.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά αθλητικές και κοινωνικές διοργανώσεις, προσφέροντας υγειονομική κάλυψη και κάθε είδους βοήθεια στους πολίτες.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Μοιρών