Επτά άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, τα οποία κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία.

Στην Αχαΐα

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη στην Πάτρα άνδρας, διότι η σύντροφός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και πρόκληση φθορών στο σπίτι της.

Επίσης, συνελήφθη στην Πάτρα ένας ακόμη άνδρας, διότι η σύντροφός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Ακόμη, συνελήφθη στο Αίγιο ένας άνδρας, διότι η εν διαστάσει σύζυγός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλές κατά της ζωής της και απειλές κατά της μητέρας της.

Στην Ηλεία

Η Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα στην Αμαλιάδα, διότι η σύζυγός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή.

Παράλληλα, συνελήφθη, στη Μανολάδα, ένας άνδρας διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκάλεσε σωματική βλάβη στην σύντροφό του.

Επίσης, συνελήφθη στον Πύργο ένας άνδρας, διότι η σύζυγός του υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλή και εξύβριση.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Θέρμο, έναν άνδρα διότι σύνοικος άνδρας υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του για άσκηση βίας, απειλή και εξύβριση.

Όλοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς.