Συνελήφθησαν, στις 10.04.2024 το απόγευμα στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, τέσσερις  αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προχθές το απόγευμα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου οι δύο αλλοδαποί (27χρονος και 22χρονος) να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και πραγματοποιήθηκε έλεγχος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν να κατέχουν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή πάστας (σοκολάτα) συνολικού βάρους (457) γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην κοινή τους οικία από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών όπου διέμεναν ακόμα δύο αλλοδαποί (23χρονος  και 30χρονος), κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη (195) γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τέσσερα 4 κινητά τηλέφωνα και η δίκυκλη μοτοσικλέτα  ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

φωτογραφίες Γ.Α.Δ.Π Κρήτης