Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα θα υπάρχει λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη στα ανατολικά και τα νότια. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Θράκη και πιθανόν στη Βόρεια  Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί τέσσερα με έξι μποφόρ και στο Αιγαίο 6 με 8. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα δυτικά ηπειρωτικά έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο έως 24 με 26 και στα νησιά του Αιγαίου έως 22 με 23 βαθμούς.

Αττική: Στην Αττική σήμερα μεγάλη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τέσσερα με έξι και στα ανατολικά έως εφτά μποφόρ. Η θερμοκρασία Το μεσημέρι έως 25 βαθμούς

Θεσσαλονίκη: Στη Θεσσαλονίκη σήμερα θα υπάρχει λίγη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί τρία με τέσσερα μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

– Την Μεγάλη Τρίτη λίγη συννεφιά θα έχουμε στη χώρα μας, παροδικά αυξημένη, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια , όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες. Οι βοριάδες στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

– Την Μεγάλη Τετάρτη λίγη συννεφιά θα έχουμε στη χώρα μας και αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν, και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

– Την Μεγάλη Πέμπτη τοπικές βροχές ή μπόρες ,  θα σημειωθούν το πρωί στα βορειοδυτικά και το μεσημέρι απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από δυτικές διευθύνσεις τέσσερα με έξι μποφόρ, και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

– Την Μεγάλη Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Άνεμοι δυτικοί τέσσερα με έξι μποφόρ, και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.