Κατσαφάδος: Στόχος μας η καταπολέμηση της εφηβικής παραβατικότητας, της ενδοοικογενειακής βίας και της διακίνησης ναρκωτικών

Κοινωνικό και εθνικό χαρακτήρισε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νότης Μηταράκης, αναλαμβάνοντας χθες τα καθήκοντά του, εξηγώντας ότι η ασφάλεια είναι παράγοντας που ενισχύει την ελευθερία και τη δημοκρατία, αλλά και το στόχο της κυβέρνησης για ανάκαμψη και ανάπτυξη.  Αναφέρθηκε, επίσης στις προτεραιότητες του υπουργείου, έχοντας πάντα ως στόχο την προστασία των πολιτών από τα σύνορα της πατρίδας μας μέχρι την τελευταία γειτονιά της χώρας.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστας Κατσαφάδος τόνισε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην καταπολέμηση της εφηβικής παραβατικότητας της ενδοοικογενειακής βίας και της διακίνησης των ναρκωτικών.

Κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, ο απερχόμενος υπηρεσιακός υπουργός κ. Χαράλαμπος Λαλούσης ευχαρίστησε την ηγεσία και τα στελέχη της Αστυνομίας για τη συνεργασία που είχε μαζί τους και τόνισε ότι  η ασφάλεια είναι ένα από τα υψηλότερα αγαθά μιας ευνομούμενης, δημοκρατικής και ελεύθερης κοινωνίας.