Πώς περνούν οι ώρες στην απομόνωση των φυλακών Κορυδαλλού

Σε ένα μικρό κελί στην απομόνωση, χωρίς ραδιόφωνο και τηλεόραση, περνούν πλέον τις ώρες τους ο ύπαρχος και ο καπετάνιος του πλοίου Blue Horizon, μετά από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να προφυλακιστούν και να μεταφερθούν στον Κορυδαλλό.

Οι δυο αξιωματικοί, εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση του πλοίου Blue Horizon, θεωρούνται κρατούμενοι υψηλού κινδύνου και για τον λόγο αυτό δεν έρχονται σε επαφή με κανέναν όλο το 24ωρο, ακόμη και όταν προαυλίζονται.

Έτσι, μετά τη μεταγωγή τους στον Κορυδαλλό, οι πρώτες ώρες κύλησαν κάτω από αυστηρή επιτήρηση στο ισόγειο κελί της απομόνωσης.

Ο καθένας έχει δικαίωμα για ένα τηλεφώνημα στους δικούς του ανθρώπους ενώ ο προαυλισμός είναι μοναχικός, καθώς πραγματοποιείται κάτω από το άγρυπνο μάτι των σωφρονιστικών υπαλλήλων του Κορυδαλλού, που έχουν λάβει εντολή να επιτηρούν στενά τους δυο άνδρες υπό τον φόβο επιθέσεων και «θερμών» επεισοδίων.

Τα μοναδικά πρόσωπα με τα οποία έρχεται σε επαφή ο ύπαρχος είναι η σύζυγος και ο δικηγόρος του, κ. Χάρης Σύψας, ο οποίος μιλώντας στο newsit.gr, επεσήμανε πως ο εντολέας του έχει συνειδητοποιήσει πλήρως την κατάσταση και το μοναδικό που επιδιώκει είναι η καθημερινή επαφή με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

 newsit.gr